tweede dichtbundel

Dichter Djodjie Rinsampessy presenteert tweede dichtbundel in literair-muzikale ambiance
ASSEN – In een geanimeerde bijeenkomst in de Buningzaal van Warenhuis Vanderveen heeft de Asser dichter Djodjie C.A. Rinsampessy zijn tweede bundel ’Zonder Spelregels’ (‘Dengan tidak Peraturan’) in een ware literaire ambiance  gepresenteerd
De bundel gaat over  ontmoetingen, verlangen, liefde en veranderingen.
Naast zijn presentatie die muzikaal  werd omlijst door het Sulingorkest ‘Mae Hanu Poso o’.l.v. Daan Noija  hield de dichter vervolgens een voordracht om en om in het Nederlands en het Moluks, muzikaal begeleid door Tom Rahajaan.


Hij had de dichters Egbert Hovenkamp II, Geert Loman en Emerson Terinathe uitgenodigd om te discussiëren over ‘Schrijven met een opdracht’. wat tot interessante uitspraken leidde.
Een gewaardeerd optreden was er van zanger Egbert Meijers. die werk van zijn cd’s ‘Waorum de wereld braandt’ en ‘Hondsrug Sessies’ vertolkte.
Egbert is een bijzondere verschijning met zijn donkere kleding, de pet achterstevoren op het hoofd en mooi bewerkte cowboy laarzen aan,
Hij zong hij vlot van het Drens naar het Engels overschakelend zijn zeer beluister bare songs


Het publiek genoot volop van het afwisselende en cultureel ver boven de middelmaat staande programma.
Verscheidene bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om het boek met de gedichten door Djodjie Rinsampessy te laten signeren.

dec 2014