2014 Varen in Assen.

Zesde Rabo Midnightwalk veel deelnemers en  verrassende attracties onder weg
ASSEN-
De zesde Rabo Midnightwalk, is zeer succesvol verlopen. Voorzitter Willem Hulshof kon na het opmaken van de balans melden  dat een bedrag van  € 10.000 kan worden overgemaakt opde rekening van het goede doel van dit jaar, de  Stichting Varen in Assen.
De ruim 1.880 wandelaars konden na de openingsceremonie bij De Nieuwe Kolk  die werd ingeluid door de directeur van het Drents Museum Annabel Birnie, een gevarieerde en gewaardeerde wandelroute vam ruim 8 kilometer beleven. Deze voerde onderweg langs verrassende plekken met 20 culturele acts en belevenissen. Muziek, dans, locatietoneel, maar ook bedrijfsbezoeken aan de Asser Glashandel, Volvo Broekhuis, Univé, Volkstuincomplex Oranjebond en het Nassau College waren onderdeel van deze avondwandeling. De gezellige sfeer, de leuke optredens en het mooie weer werkte daar volop aan mee.
De Rabo Midnightwalk  eindigde op de Markt waar een laatste act met medewerking van de horeca voor een feestelijke ambiance zorgde.
Het grote aantal deelnemers zorgde voor een grotere opbrengst dan de bijdrage van € 10.000,- die door Stichting Varen in Assen werd gevraagd.
Binnenkort zal de Rotary Club Assen Noord bekendmaken aan welk ander goed doel het resterende geldvan de opbrengsrt  zal worden geschonken.
De avondwandeling is een initiatief van de Rotary Assen Noord en komt mede tot stand dankzij de inzet van meer dan 50 vrijwilligers en de bijdragen van diverse sponsoren