2016 Asser Praat

10 december 2016

Wilt u graag de talkshow Asser Praat van Bernd Otter en Kars Klok bijwonen maar waren de kaartjes uitverkocht? Dan is er goed nieuws: de derde editie van Asser Praat, op zondag 12 maart, wordt verzorgd in de kleine zaal van theater De Nieuwe Kolk.

Dit betekent dat meer mensen deze praatshow over Assen en zijn historie kunnen bezoeken. Kaarten (à € 7,50) zijn verkrijgbaar via de website dnk.nl of aan de balie van het theater. Asser Praat begint om 14.30 uur.

Bernd Otter (hoofdredacteur Asser Historisch Tijdschrift) en Kars Klok nodigen gasten uit die vertellen over hun aandeel in de lokale geschiedenis. In het programma krijgt de uit ons tijdschrift bekende rubriek ‘Straat van mijn jeugd’ een mondelinge variant, er valt een kleintje geschiedenisquiz te verwachten, een ode aan een Assenaar en een positief kritische uitsmijter. Op 13 november staan de culturele ontwikkelingen in de stad centraal. Dit alles begeleid met oude foto’s uit het AHV-archief en niet te vergeten muziek. De Asser zanger en liedjesschrijver Jason Staal verleent zijn medewerking.

(Op de foto: de uitverkochte eerste aflevering van Asser Praat in het loungecafé van De  Nieuwe Kolk.)

Bron AHV