Vossenjacht in de Lariks 2019

Vele jaren achtereen  organiseren ze vanuit de Kinderboerderij  een vossenjacht  op tweede paasdag.  De vrijwilligersgroep van kinderboerderij De lariks was er maar druk mee. Om kwart over een  melden de eerste kinderen zich al bij de kinderboerderij.

Vossen (figuranten)

Stonden klaar om de groepjes kinderen te ontvangen. Soms was er een opdracht, werd de opdracht goed volbracht kregen ze een  chocolade eitje of een koekje  In het Lariksbos liepen / stonden de draadloze visser, de generaal, Ma Flodder, Boswachter, EHBO ers,  Hans en Grietje, de waarzegster, De Kleurige Dikke Dame, een Spion,  Boogschutter , Roodkapje, Clown, Anton aus Tirol  , Hans en grietje, Zwarte dame, Vrouwtje Kwebbel en de Paas Haas

Deelname

De opgave was groot  160 en veel opa’s en oma`s en ouders deden hieraan mee, toch wel 1 1/2 uur lopen om alle vossen te hebben opgezocht.  De kinderen hadden er plezier in.

De opdrachten waren in de houding staan bij de Generaal of bij Hans en Grietje lekker koekjes eten . De spion hield natuurlijk alles in de gaten. Ook veel kijkers in het bos om dit schouwspel aan te zien.

Veel plezier hebben ze er wel aan gehad. gezellig een spel in het bos, elkaar ontmoeten, een praatje maken bij de speeltuin of bij de boerderij.

Klik hier voor alle fotos