*De grensverleggers Janet en Monique

13-september 2020 Gieten

Met een paar afzeggingen vertrokken we dus zondagmorgen daar we twijfelden of we genoeg stroom in onze accu’s zouden hebben. Als de buiten temp rond de 30 graden is haalden we over de 50 km . Maar bij vertrek was het 13 graden.

Grace en Ineke gingen dus met de wmo taxi naar Gieten en ja als je er niet op rekent dan is de taxi vroeg en heel vroeg kom ook nog voor.

Om 9 uur stonden we al voor de jumbo het vertrekpunt in Gieten. Onder het dakje van de winkelkarretjes uit de wind dus.

Maar al gouw druppelde de een naar de ander binnen Ook de jubo eigenaar melde zich en had een uitgebreid pakket voor onderweg voor ieder bij zich en maakte de groeps- foto.

Onder tussen kwamen er op de parkeer plaats een verzameling o.a Zundaps binnen van One Cylinder uit Borger -Odoorn zij gingen ook een gezamenlijke rit maken.

We kletsen nog wat en ja hoor starten voor mij hier en daar wel bekende wegen maar dat was in de tijd dat ik nog fietste en ja  beschrijf eens waar we allemaal langs gekomen zijn.

Gieten op zich kan ik niet maar knooppunt gieten wel van horen zeggen. Maar daar is alles behoorlijk veranderd wel een mooie indruk als je zo over al die drukke wegen rijd.

 

De wegen paadjes enz die we deze zondag reden kan er een gemist hebben maar dit  was het wel zo ongeveer . Gasselterweg,Grensweg. Kostvlies, Beartixlaan, Hoogte de Heide,Hunnebetstraat, Brink Borger , we zagen de brandweer kazerne, Stroetendijk, Jacob Trippad, Staatsbos, Lunsbergeveen, Achter de Brinken, Borgerweg Gasselterstraat, Hoofdstraat, Kerkweg we zagen de Hunebedden d 21 en 25, Boomkroonpad , Neije Hemelrijk, Houtvester Jannsenweg, Verlende Asserstraat,Gieterveldweg Kan ook zijn dat ze niet echt op volgorde staan maar deze bordjes heb gezien onderweg.

Het was voor de meesten even wennen om in groepje te rijden.  maar dat wende al gouw. we hebben een heel leuke dag gehad en  gaan  zeker weer een keer mee met de Grensverlegers Janet en Monique.

 

Het verslag van  Janet en monique

Hallo Allemaal

Het was gisteren een geweldige dag die wij hebben meegemaakt we zijn samen

Monique Janet De Grensverleggers

,

aan een tour tocht begonnen en we moeten jullie mee delen het was een geslaagde dag voor ons allemaal 😀
Wij ze tegen 10:00 uur gestart bij   Jumbo Abbas Gieten
alwaar iedereen was voorzien van een lunchpakket die was gesponsord door

Jan Abbas

onze hartelijke dank hiervoor namens iedereen ,

gereden richting Gasselte alwaar we de hunebedden hebben bezocht en waar we foto’s hebben genomen en even gepraat te hebben om via Drouwen richting Borger te rijden alwaar we even een pits pauze hebben ingelast en nog wat mooie motoren hebben gespot 🏍 om vandaar weer richting Gasselte te rijden door het bosrijke omgeving richting het Nije Hemelriekje te rijden alwaar de scootmobiel van Janet aan de lader moest (was vergeten de scootmobiel aan de lader te doen 🤒 ) hebben we genoten van de heerlijke zon en onze lunch genuttigd en wat gelachen en weer vele foto’s zijn genomen en elkaar toch nog beter hebben leren kennen en onze verhalen gedeeld dat was een heel gezellig moment alwaar we na een anderhalf uur weer zijn vertrokken met wat power in de accu 😀om zo richting Eexterzandvoort weer richting Gieten te gaan waar we nog even nagepraat hebben met een drankje bij Janet thuis en nze dag gezellig hebben afgesloten en ons hebben beloofd dat we vaker zulke reisjes gaan ondernemen,want een ieder van ons vond het een geslaagde dag en hebben het heel gezellig gehad en dat voor de 1e keer 👍👍