Uithuizen – Eemshaven 2022

Ritje van uithuizen naar eemshaven met Siem Smith  11-8-2022
Met elkaar met Valys  2 personen en hun scootmobielen  in een taxi busje.  Vertrokken uit Assen om half 12 naar UIthuizen einddoel parkeerplaats bij de Menkemaborg.
Siem wachte ons daar op en Ja toen was het wachten op wethouder en rtv noord.
De mannen van noord maakten al wat opnamen en wachte met ons op de wethouder Stefan van Keijzerswaard.
Ja een stukje van rtv noord over de rit met Siem naar de Eemshaven.
Ze maakten een opname bij het wegvlaggen van de groep.
Siem woond in uithuizen en komt als wij een rit maken met asser scootmobiel club naar assen en gaat met ons rijden zon 20 km rond assen
Nu nodigde hij ons uit om ook eens bij hem te komen en een rit te maken Nu donderdag was het dan zover 3 taxi busjes met 2 personen en hun scootmobielen reden dus naar Uithuizen. We werden dus ontvangen door rtv Noord Jan Been en de cammera man helaas zijn naam ben ik kwijt
Maar ook de wethouder Stefan van Keijzerswaard was er en hij sprak ons allen toe en vlagde ons weg.
Het is Siem zijn bedoeling om ook een mooi gezellig clubje bij elkaar te krijgen om samen rond uithuizen te gaan rijden.
Wij rijden meesta tussen de 30 en 40 km    Siem wil het eerst houden bij zon 20 km per rit man moet eerst wennen om samen te gaan rijden wens hem vanuit Assen veel suc6.
Oeps nu komt effe wat lastig voor mij in mijn hoofd heb ik de rit zo voor ogen  maar ja  Vertel maar eens waar je langs  gereden ben zonder dat je we ooit geweest bent.
Had wel cyclo200 op me stuur  maar al een tijdje niet gebruikt en hoe zat dat nog maar weer  hoe krijg ik het van het aparaart op me pc  .
Ja en als je hem dan al aanzet in assen heb je de rit met de taxi er opstaan  …
klik op kleine foto voor iets groterder.