TT RUN 2013

 ASSEN – De Dagblad v/h Noorden TT Run is zeer nabij. Zaterdag gaan honderden lopers in alle leeftijden op het TT Circuit aan de loop en zullen daar afstanden naar keuze afleggen. De inschrijving voor de One, Two, Three, Four en Five Laps is inmiddels gesloten, maar wie zich nog niet als deelnemer heeft aan gemeld kan dat zaterdag om elf uur alsnog doen op de TT-Run Paddock. De TT Run is een evenement geworden dat meer is dan lopen alleen. Als het weer een beetje meezit zal het op het Circuit een gezellige boel zijn en valt er ook voor het publiek door het optreden van bands op de paddock veel gezelligheid te beleven
.

Drenthe 2028 pakt groots uit met de Olympische Zomer en verzorgt een open podium. Met optredens van Drentse Popprijs winnaars als Ricky Rehab, The Tightropes, NU en ook bands als Toaster en VanderLinde. De Paddock staat met vol exposanten en nieuw dit jaar is dat het publiek langs het parcours mag staan om familieleden, vrienden en kennissen aan te moedigen. Maar er komen ook nieuwe ‘hotspots’, locaties langs het parcours met entertainment om de lopers net wat extra aanmoediging te geven.

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is de ABN AMRO Mini TT-Run georganiseerd. Kinderen kunnen gratis meelopen aan de loop van 1000 meter. Na de run ontvangen zij een leuk presentje.

en klik hier voor 2013