7500ste lid van Vrienden TT Circuit

Betsy Tiben feestelijk begroet als 7500ste lid van Vrienden TT Circuit

ASSEN – Mevrouw Betsy Tiben uit Nieuw Amsterdam is op de zesde jaarlijkse dag van de Vrienden TT Circuit Assen in het zonnetje gezet als 7500ste Vriend.

Een flinke groei voor de stichting, die vorig jaar Jan Jeuring als 5000ste Vriend verwelkomde. De Drentse schreef zich in september in. “Ik werd daarbij aangemoedigd door mijn man, die al vriend was. Ik ben Vriend geworden om eens een keertje achter de schermen te kunnen kijken en een leuke dag te hebben tijdens de Vriendendag”, liet Betsy weten. Met enige regelmaat is ze met man en kennissen op het TT Circuit te vinden. “Onze favorieten zijn natuurlijk de TT en de Superbikes, maar ook Truckstar is een evenement dat wij graag bezoeken.”

Betsy Tiben werd verblijd met een Super Vip arrangement voor de TT van 2015, aangeboden door het Circuit.

Voorzitter Pieter Hofstra van de Stichting Vrienden TT Circuit toonde zich een tevreden man: “We zijn in een jaar tijd gestegen van 5000 naar 7500 vrienden en ons streven is om nu verder door te groeien naar 10.000 vrienden.”

 Quentin Koers (15 jaar) benoemd tot Junior Ambassadeur

ASSEN – Tijdens de Vriendendag werd de vijftienjarige Quentin Koers benoemd tot Junior Ambassadeur van de Stichting. Volgens bestuurslid Jaap Timmer wordt hiermee aangegeven dat ook de jeugd een belangrijke plaats heeft onder de vrienden van het Asser circuit. Hij overhandigde een oorkonde aan de jeugdige coureur uit Assen . Hij zal volgend seizoen na een leerperiode in de Honda NSF100 competitie debuteren in de Moriwaki Cup categorie