Gamma racing Day 2016

Tweevoudig F1-wereldkampioen MIKA HÄKKINEN naar GAMMA Racing Day 7 aug. TT Circuit

Tweevoudig wereldkampioen Formule1 Mika Häkkinen brengt zondag 7 augustus aanstaande een bezoek aan de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen. Het is de eerste keer dat de Mercedes coureur met de bijnaam ‘De Vliegende Fin’ in actie komt op het ‘Circuit van Drenthe’. Hij doet dat in een auto beschikbaar gesteld door Mercedes Benz.

Mika Häkkinen is bekend van zijn wereldtitels in de Formule1 in 1998 en 1999 met McLaren, het team waarin hij in 1993 als teamgenoot van Ayrton Senna debuteerde. De Fin vocht vele duels uit met zijn rivaal voor de titel Michael Schumacher. Häkkinen kwam voor Mercedes ook drie seizoenen uit in het DTM-kampioenschap waarin hij drie overwinningen wist te behalen.

GAMMA’s gratis racedag staat te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf eind juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Voor meer informatie: LDP International b.v., Amelte 22, 9404 EL ASSEN, T. 0592-318 055 E. info@gammaracingday.nl W. www.gammaracingday.nl