De twee wedstrijdraces 22-6-2013

ASSEN – Een week voordat de MotoGP op het TT Circuit van start gaat laten de coureurs op de TT Junior Track zien dat zij ambities hebben om in de toekomst aan de start te staan van de grote (inter)nationale wedstrijden. De achttien jongens en één meisje zijn erop gebrand om in deze Molenaar NSF100 wedstrijd een goede klassering te rijden. Trainer Joey Litjens ziet de coureurs elke wedstrijd beter rijden en zal hen ook zaterdag van de nodige tips en adviezen voorzien om de wedstrijden optimaal te rijden.
De twee wedstrijdraces staan gepland om 13.50 uur en om 15.30 uur. Publiek is van harte welkom en de toegang is gratis.
Jaro Hoekstra uit Assen en Walid Soppe uit Coevorden rijden zaterdag een thuiswedstrijd. Soppe staat momenteel derde in het klassement en zal deze wedstrijd aangrijpen om verder te stijgen in de tussenstand. Hoekstra doet de laatste wedstrijden ook goede zaken en staat momenteel veertiende. Ook hij kan een aantal plekken stijgen bij een goede prestatie. Daarmee is de tussenstand onveranderd spannend en gaan de coureurs zaterdag op de TT Junior Track weer voor spektakel zorgen.

DSC05343

Jeugd tot 14 jaar zaterdag in Molenaar NSF100 Championship
ASSEN – Het Molenaar NSF100 Championship is een wegracekampioenschap voor jeugd van 10 t/m 14 jaar. Door het hoge niveau is dit een ideale opstap naar een hogere klasse in de wegracesport.
De talenten strijden in 16 wedstrijden om de titel in deze prestigieuze competitie.
De Molenaar NSF 100 klasse wordt georganiseerd onder toeziend oog van de SOBW.
Publiek is bij alle wedstrijden van harte welkom om de verrichtingen van de coureurs van dichtbij te komen bekijken. De paddock is vrij toegankelijk

Meer foto’s Klik hier