Stienstraband en Mercurius Marching showband

Ze mochten samen met de Mercurius Marching Showband optreden bij de Open Dutch Showcorps Championships op het Achilles terrein in Assen.

Van te voren nog even door genomen wat we gingen doen en toen was het zo ver. Nadat de Mercurius Marching Showband was op gemarcheerd, hebben we samen een mars gespeeld.

Daarna heeft de Stienstraband “Hallo allemaal” gespeeld en gezongen. En dat ging heel goed en de leden van de Marching Showband zongen gezellig met ons mee.

Als laatste hebben we samen” We will rock you” gespeeld en dat was een spettert slot stuk van ons optreden.

We hebben het zelfs twee keer gespeeld. Van de Marching Showband hebben we een mooie pet gekregen met de naam van de Mercurius Marching Showband en Stienstraband er op en van de organisatie hebben de leden een medaille gekregen.

En toen we naar de kleedkamer gingen liepen we door een erehaag van de leden van de Mercurius Marching Showband heen ,die voor ons klapten en juichten. We voelde ons de winnaars van de avond. Zo lief gebaar. Al met al een top avond gehad en ontzettend trots op onze toppers, maar ook op de toppers van de Mercurius Marching Showband.