2016 Scootmobiel rit naar Norg

Dinsdag 17 mei 2016 verzamelen bij de Maasstee  in Pittelo. Enkel afmeldingen door ziekte Meneer Klaasens en vrouw hebben een dubbele scootmobiel en die reden voorop.

Een van de  dames reed achteraan. Zodat we wat op elkaar kunnen letten. En dat was gelijk al raak een van de scootmobielen hield er ineens mee op en dat was boem  gelukkig geen schade. En hij starte weer, nog een keer gebeurde het maar gelukkig gebeurde het niet weer.

Via het fietspad in de buurd van het zeijerwikie kwamen via Peest in Norg aan en meteen recht streken we neer.

DSC06400

Geining gezicht zo’n stel scootmobielen op de parkeer plaats.

Het was tijd om te vertrekken straat schuin voor restaurant  namen we waarna we de Asserstraat  richting Zuidvelde  en Huis ter Heide namen  Langs de Norgervaart gelukkig is daar een fietspad wand druk dat het daar was. Via het Domein pad  naar Kloosterveen Daar was het ook druk een straat gemist. Maar we kwamen daar samen wel weer uit.

Langs de sportvelden  Asser Wijk af en dan langs het kanaal(we hadden daar beter de straat kunnen oversteken en dan langs de brandweer kazerne dan had je niet de moeilijke oversteek bij de Maria Montesoribrug ) Maar ja meneer  Klaasens kende dat fietspad waarschijnlijk nog niet. Maar ja reed opeens vooraan en het wijzertje op me scootmobiel kwam haast in het rood dus zo kort mogelijke weg zoeken ik links hun recht af nog even zwaaien en dan tot een volgende rit.