scoot tocht 13 febr 2021

Ja wel niet en nog maar effe op de bank. maar om half 4 nog een zonnetje. De scoot had al een week rust gehad zou hij het nog wel doen. Toch gegaan handschoenen aan en camera in de mand voor op me scootmobiel goed beschermd. Achterpad mooi rechts maar dan kom je op de straat en die zag er niet uit. Links af ja nou dat zag er ook niet uit. Dan rechtsaf bijna helemaal een mooi smal paadje. Ja weer die weg ja kon ook niet terug dus over de weg nou dat was goed eng. Zelfs het kleine stukje fietspad niks aan gebeurd.
Maasstraat tussendoor Seinepad oke, oversteken park in dit deel Seinepad niks aan gebeurd. Bergerweg fietspad oke en dan sta je op het viaduct boven kanaal en A28 tegen de zon in gaat lastig en naar de andere kant ja zicht op kanaal met hek van viaduct.
Terug via fietspad door Peelo langs verschillende vijvers.
via Strengenpad kwam ik aan het NW kanaal veel groepjes mensen op de schaats.
Maar wel heel de weg tegen zon in kleine gesprekjes onderweg. Schaatsers die spontaan groeten helaas voor mij niet echt herkenbaar ( tegen de zon in) ja tot aan de brug en nog een brug De zit bult ook in de sneeuw. En dan de keus de oude Langedijk op of naar de kop van de Vaart. Die ook voor mij niet geschikt.
Zag wel op verschillende plaatsen op de Vaart met rode politie linten afgezet dus niet geschikt om te schaatsen.
Groepjes mensen met koffie en ander drinken mee langs en op de vaart.
Bij de Willem III brug kreeg ik voorrang van een post nl auto daar we niet tegelijk de bocht door konden. Publiek klapte voor deze oplossing.
Ja dan op de kop lastig om foto van recht voor de Vaart te maken er waren wat obstakels.
Nee niet Koopmansplein op maar richting Nobellaan fietspad schoon.
Tunneltje schoon nog even langs de super. Vandaar maar over de Rijnstraat (daar het fietspad niet te doen was) kwam ik na dik twee uur thuis.
Koud maar heerlijk opgefrist en ja heb het toch maar mooi gedaan met vriendelijke hulp van anderen.
Dadelijk zet ik de foto’s erbij eerst stampotje zuurkool eten.
Vanaf hier de foto’s die ik bijna allemaal maakte