LTC laten zege in slotfase glippen

16 februari 2019

Assen – De zaalvoetballers van LTC hebben vrijdagavond in de eerste divisie bij Scagha ’66 twee punten laten glippen. In de laatste minuut van de partij moest de Asser formatie in Schagen de 4-4 toestaan.

Met Scagha ’66 stond de nummer 4 van de ranglijst tegenover LTC. Een sterkte opponent dus, maar LTC gaf prima partij. De gasten kwamen op een 0-1 voorsprong door een treffer van Robert Hamming, maar moesten even later de 1-1 incasseren. Mohammed Faraouni scoorde vervolgens de 1-2, maar Scagha ’66 pakte via twee treffers nog voor rust de leiding: 3-2.

In de tweede helft leek LTC alsnog met de winst aan de haal te gaan. Marc Heerings bracht de ploegen weer op gelijke hoogte en de thuisploeg was zo vriendelijk de bal in eigen doel te deponeren: 3-4.

Met nog 30 seconden op de klok – en doelman Marcel Boorsma die de gelijkmaker tot dan met enkele prima reddingen had voorkomen – leken de drie punten in de tas te zitten. Het lukte Scagha ’66 echter met een meevoetballende keeper vlak voor het laatste fluitsignaal toch nog een punt in Schagen te houden: 4-4.