LTC -7-5 Leekster Eagles

LTC geeft ruime voorsprong uit handen, maar herpakt zich op tijd tegen Leekster Eagles

Assen – De zaalvoetballers van LTC hebben vrijdagavond een prima prestatie geleverd in de eerste divisie door het sterke Leekster Eagles te verslaan. In de eigen Peelohal won de Asser formatie na een wedstrijd met pieken en dalen met 7-5.

Met de Leekster Eagles stond de nummer drie van de ranglijst tegenover LTC, dat zelf de achtste plaats bezet. En zoals vaker dit seizoen tijdens de wedstrijden van LTC maakten de ploeg uit Assen en de gasten uit Leek er een spektakelstuk van in een enerverende noordelijke derby.

Riante voorsprong
De gasten openden in de eerste helft de score, waarna Robert Termohlen de 1-1 voor zijn rekening nam. Raphael Tuankotta bracht LTC aan de leiding (2-1), waarna de thuisploeg uitliep naar een riante 5-1 voorsprong door treffers van weer Tuankotta, een eigen doelpunt van de gasten en Avin Rashid Hussain.

LTC leek op rozen te zitten, maar Leekster Eagles gaf zich niet gewonnen en begon aan een inhaalrace. De Assenaren moesten de ene na de andere tegentreffer incasseren en zagen de ruime marge in rook opgaan : 5-5.

Laatste woord
LTC had echter het laatste woord en trok de wedstrijd door doelpunten van Rashid Hussain en de derde van de avond van Tuankotta alsnog naar zich toe: 7-5.

link naar alle foto’s