2016 LTC verslaat Drs Vijfje 2 en wint de 3e periode!!

Afgelopen vrijdag moesten de boys van LTC winnen om zo de derde periode te winnen en via deze weg nacompetitie af te dwingen richting de topklasse. Daarin tegen kon de tegenstander van vanavond Drs Vijfje 2 zich veilig spelen bij winst op LTC.  Dus de inzet van hedenavond was hoog en gelukkig was er voor deze wedstrijd scheidsrechter Oord aangesteld om deze tot een goed einde te leiden.   LTC trad aan zonder de langdurige geblesseerde keeper Boorsma en Machiel Boelens.

eerste helft

LTC begon geconcentreerd aan de wedstrijd en wist al na 4 minuten de score via Robert Termohlen te openen  1-0.  Zo snel als de thuisploeg op voorsprong kwam, zo snel maakte Drs Vijfje binnen twee minuten gelijk 1-1.Toch pakte de thuisploeg de draad weer snel op via Marcel Koster die weer een prima wedstrijd speelde en zijn kwaliteiten etaleerde en op schitterende wijze de 2-1 tegen de touwen werkte. LTC wist heel goed waar het voor speelde vanavond en wou het slecht begonnen seizoen toch nog glans geven en dat straalden de spelers van coach Meek dan ook uit en liet niets aan het toeval over en ging stug door met kansen creëren.   Op aangeven van Koster wist Termohlen wederom het net te vinden en de 3-1 op het scorebord te zetten.   Het waren de gasten die het er ook niet bij lieten zitten en wisten zelfs 5 minuten voor de rust brutaal de 3-2 achter keeper Slik te schieten.  Gelukkig voor LTC was er natuurlijk altijd nog stylist Johannis Kakasina die het verschil van 2 goals weer op het scorebord wist te zetten door een minuut voor de rust op aangeven van Termohlen de 4-2 aantekende.

2e Helft

In de rust werd er aangeven om aanvallend  zo door te gaan maar verdedigend moest het gewoon beter want de tegentreffers werden gewoon weg te gemakkelijk weggegeven.
Na vier minuten te hebben gespeeld maakt Koster weer een schitterende actie en stelde de goed meegelopen Davidson Spriensma in staat om de 5-2 binnen te tikken.

De koppies gingen zoals dat zo mooi heet bij de tegenstander hangen want die wisten immers dat zei alleen bij winst de nacompetitie voor degradatie konden ontlopen, Hiervan wist de LTC’ers goed te profiteren want twee minuten later op aangeven Spriensma wist Niek Hidskes de 6-2 te maken en een minuut hierna zette Termohlen de 7-2 op het scorebord.

LTC kreeg hierna nog legio kansen maar wist zeker hiervan nog drie keer op de paal te schieten en de keeper van 5je voorkwam erger.
Uit een counter wisten de 5jes toch nog een derde treffer te produceren en zo de uiteindelijke eindstand van 7-3 op het scorebord te zetten en floot de prima leidende arbiter Oord voor het einde van de wedstrijd.

Conclusie

Door dit resultaat wist LTC de slecht eerste helft van het seizoen nog glans te geven door de derde periode te pakken.
complimenten voor coach Meek die toch altijd rustig bleef ondanks dat het erg lastig was om soms een team op de been te krijgen door blessures en andere omstandigheden.
Uiteindelijk wist LTC de selectie compleet te maken en wist heel snel volgens een eigen systeem te spelen en zodoende erg sterk terug kwam na de winterstop.

LTC wist de trouwe supporters toch weer te trakteren op leuk aantrekkelijk zaalvoetbal en zat het er even niet in dan werden de mouwen opgestroopt en de beuk erin gegooid.
LTC is uiteindelijk tweede geworden en moest Exstudiantes boven hen laten die oppermachtig kampioen zijn geworden in deze hoofdklasse H
Het is bijna een macht der gewoonte de laatste 4 seizoenen dat LTC aan het eind van de competitie mee strijdt in de nacompetitie voor promotie naar de topklasse maar strandde dan in de finale.

Hopelijk lukt het dit seizoen wel om weer goed door de te spelen rondes in de nacompetitie te komen om zodoende weer een finale wedstrijd naar de topklasse af te dwingen.
Informatie omtrent de te spelen wedstrijden in de nacompetitie zullen dan zodra deze bekent zijn op de website verschijnen en hopen dat u dan ook weer van de partij zal zijn om de selectie te steunen in hun road to the topklasse!
– See more at: http://futsal-ltc.nl/2016/04/ltc-verslaat-5je-en-wint-3e-periode/#sthash.SgLn8Kv1.Vt4iQarI.dpuf