2016 LTC strijdt nog volop voor de nacompetitie

LTC speelde voor speelronde 20 en 21 op vrijdag tegen Zvv Delfzijl en Maandag uit tegen De Griffioen.
Voor LTC hele belangrijke wedstrijden aangezien de inzet de derde periode is en als LTC het seizoen  nog enige glans wil geven er dus “gewoon” twee keer in drie dagen tijd gewonnen moest worden.

LTC – Delfzijl (vrijdag 8 April)

Tegenstander van afgelopen vrijdag was dus Delfzijl en de uit wedstrijd leed LTC een pijnlijke 6-0 nederlaag, Nu een aantal speelronden verder en met een complete selectie konden de mannen van coach Meek zich revancheren tegen het inmiddels laag geklasseerde Delfzijl.
Toch moesten de LTC’ers het vrijdag doen zonder smaakmaker Marcel Koster (Blessure), Machiel Boelens (mountain bike incident) en Maikel Geerts (werk) Jordi Smit was  wederom weer bereid om mee te spelen en maakte de selectie deze avond compleet.

LTC beleefde vrijdag uiteindelijk een relatief makkelijke avond omdat er na 50 minuten zaalvoetbal een eindstand van 11-1 op het scorebord stond. LTC had hard gewerkt voor dit resultaat en bleef na iedere goal maar doorgaan om zodoende ook nog het doelsaldo op te schroeven. Uiteraard kom je als team tot z’n resultaat maar er sprongen deze wedstrijd twee spelers er met kop en schouders boven uit en dat waren Rick Koops en Robert Termohlen.
Koops was ongrijpbaar in aanvallend opzicht met uitstekende acties en verdedigend ijzersterk. Termohlen wist maar liefst zes keer te scoren en de ene goal was nog mooier als de andere.
Toch was er een behoorlijk smetje op deze wedstrijd want aanvoerder Van Goor verstapte zich al na 3 minuten in de wedstrijd en kon deze niet uitspelen maar LTC had wel de drie punten in de knip.

 

meer foto’s klik hier