Klaproos-Anderen

Zaterdag 3 juni  op pad met Grace  op de scootmobiel.  Richting Anderen  ik hoorde dat er weer een mooi  Klaproos veld was daar in Anderen. In 2022 waren we daar ook al een geweest  met de groep scootmobielers.

Twas me niet helemaal duidelijk waar het dit keer was maar  ja  we waren goed op pad en we zijn dit keer  het zandpad helemaal af gegaan . Op sommige plaatsen kon je  erg mooi de bloemen  zien staan maar ja er tussen gaan lopen toch maar niet gedaan . Om twee reden de beentjes maar ook  krijg je dan het gevoel van een soort vernieling.

We vroegen ons af  wat de reden is dat men dit hier verbouwd. Toen we verder richting Eext reden zagen we een bord met uitleg  over waarom men  langs de akker randen deze bloemen pracht verbouwden.  Maar of dat ook hier mee bedoeld word wel er groot voor alleen als rand bedoeld.

 

We kwamen   wel op meer plaatsen echt randen bloemen tegen en daar stond het bord met uitleg  bij.  Daar maakte ik dus ook de foto’s met de bij of is het een wesp.

De weg was niet echt aangenaam om te rijden lag er bol dus moeilijk als er meer verkeer was.

Tussen door naar Anlo  Via Gasteren naar richting Loon  en  We besloten over de Ballo Heide te gaan waar het erg rustig was en een troosteloze aanblik gaf.

We zijn nog nooit zo snel er over gegaan. Langs de schaapkooi.  En toen was er even  van waar gaan we langs  meer met het oog op de accu’s

Ballohoeve , Rolde  of  gewoon aar  Assen. Rolde waren we vorige week net geweest. Ballohoeve  erg druk

We namen het Muyzebergpaadje  en reden door naar het winkelcentrum even nog boodschappen doen.

Wibra was nog net open …. Daar op het hoekje nog even gezeten en wat te eten en te drinken genomen.

Totaal van huis en naar huis toch zon 45 km gereden.