Bedrijvingsfestival 2012

DSC05174Wat lage temperatuur kon de vele   duizenden feestgangers niet deren Geslaagd Bevrijdingsfestival bood gevarieerd programma met voor elk wat  wils

ASSEN – De organisatie heeft de kritiek van vorig jaar ter harte genomen. Toen was het Bevrijdingsfestival wel heel erg op de Popgeneratie gericht. Dit jaar was er wat meer voor elk wat wils.  Er was een speciaal gedeelte voor kinderen afgepaald waarop ze onder meer hun krachten op een klimmuur konden loslaten.
Ook  waren een kermisje en een toneelvoorstelling en werden ze vermaakt door steltloperclowns die ballonnen uitdeelden. Aan versnaperingen en drinkerij was geen gebrek en met het nogal frisse weer van deze dag, wilde een zak patat er best in.
Hoewel de bevrijding van WO-2 al 67 jaar achter ons ligt , werd door enkele artiesten benadrukt dat vrijheid in ons land vanzelfsprekend is, maar dat dat in vele landen nog lang niet het geval is.
De DJ’s zorgden voor maatvast dreunend stampwerk en dat bracht de stemming er goed in. Iedereen vermaakte zich, aan de gezichten te zien, opperbest.
Bekende namen in de popmuziek zoals Di-rect en Alan Clark stonden op het andere podium. Ondanks het frisse weer was het een geslaagde dag. Het terrein in Baggelhuizen blijkt zich goed voor de-ze grote evenementen te lenen.

meer foto’s klik hier