Dutch Open Darts 2017

Foto’s ineke heijting 2016

 

Assen – De inschrijving voor de Bauhaus Dutch Open Darts 2017 in de Bonte Wever in Assen is dinsdag opengesteld voor amateur-darters tot profs.

De Dutch Open Darts is het grootste dartevenement van Nederland en vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari in de Bonte Wever te Assen. Het toernooi trekt duizenden darters en bezoekers, met duizenden wedstrijden op ongeveer 150 dartsbanen.

Topspelers
Ook in 2017 verwacht de organisatie alle internationale topspelers van het BDO/WDF-circuit in Assen te mogen begroeten, zoals de titelverdedigers Martin Adams en Lisa Ashton. Maar ook Lakeside-kampioen Scott Waites zal waarschijnlijk in Assen aanwezig zijn, net als Glen Durrant, Andy Fordham en Darryl Fitton. En dan zijn er natuurlijk de Nederlandse toppers zoals Richard Veenstra, Danny Noppert en Aileen de Graaf.


Assen – De finales van Dutch Open Darts in De Bonte Wever in Assen worden zondag 5 februari live uitgezonden bij RTV Drenthe.  Dutch Open Darts in de Bonte Wever in Assen. –

Tussen de wedstrijden door zijn er analyses en interviews met verschillende topdarters, alsmede sfeerreportages. Meer informatie over aanvangstijden en presentatie van het programma volgen later. Het Dutch Open Darts vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari en is het grootste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen.

Foto’s en verslag dag 1     3 febr 2017