Aanhaken-Schulp -2018 / 2019 2020/2021

Aanhaken in Assen-Oost

Aanhaken in huis van de buurt De Schulp! Niet alleen haak enthousiastelingen, maar ook mensen die van breien houden zijn van harte welkom.

Update

nu ook op Dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur om de week.

Maandagavond  om 19.00 uur in De Schulp. Buizerdstraat 10, 9404 BB Assen

Wat gaan we maken:
Mutsjes voor de goedgemutste brei / haak campagne (hiermee vragen we aandacht voor eenzame ouderen en zamelen geld in ), heel kleine mutsjes voor op de flesjes van  innocent .

Troostdekens en knuffels   voor kinderen en jongeren die in het dagelijks leven worden belemmerd in hun ‘onbezorgd-kind-zijn’ door een langdurige ziekte of beperking (lichamelijk, verstandelijk en/of psychisch)

Mutsen voor chemopatiënten heren-, dames- en kindermutsen. Inktvisjes voor couveusekinderen en muis jantjes voor dementerenden.

Stichting Care bag is een vrijwilligersorganisatie voor vrouwen met borstkanker voor de drainfles. Care bag

Patronen en garen, haaknaalden, breinaalden aanwezig. Eigen inbreng van ideeën wat we ook zouden kunnen maken zijn welkom.

Info Ineke Heijting: ineke.heijting@gmail.com

Mutsen voor Chemo patienten Mannen, vrouwen en kinder mutsen van katoen voor de zomer en warme voor de winter. https://www.facebook.com/groups/fightingcancerNL/

– Care Bags: mooie nuttige tasje. Je kunt er namelijk de fles van de drain – die na een operatie nodig is om het wondvocht op te vangen – keurig in verstoppen. https://www.facebook.com/carebag2016/

Warmte deken  met een knuffel voor kinderen die het even zwaar hebben.

Warmte deken voor volwassen personen

In de maten

baby 60x 90

tussen deken 80×120

grotere deken 100×140

op aanvraag 140x 200

 Kleine mutsjes voor op flessen van Innocent … patronen gehaakt en of gebreid bij de bestanden inleveren via pipoos of opsturen. http://www.degoedgemutstebreicampagne.nl/
elk ingeleverd mutsje krijgt het ouderenfonds 20 eurocent.