VolksOpera Assen

Vrijwilligers gezocht voor decors, kostuums en opbouw Volksopera Assen

​Assen – In juli van dit jaar wordt in Assen een Volksopera uitgevoerd. De cast; het koor en de solisten zijn al gestart met repeteren en binnenkort wordt ook begonnen met het maken van de decors en de kostuums.

Daarvoor zoekt de organisatie nog vrijwilligers die een beetje handig zijn. ‘Ook voor de opbouw van het podium en catering hebben we mensen nodig. En tenslotte kunnen we ook nog koorzangers gebruiken.’

Op donderdag 21 maart zijn Aafje Horst (kostuumontwerper), Karin Post (vormgever) en Pieter Spoelstra (technische productie) aanwezig om te vertellen wat ze gaan doen, hoe mensen kunnen helpen en wat de planning is.

 

Informatieavond

De opera wordt op 11,12,13 en 14 juli uitgevoerd. Wie handig is, lekker kan koken, broodjes smeren of koffie zetten: kom dan naar de informatieavond op 21 maart om 19.30 uur in de Maasstee aan deMaasstraat 25 in Assen. Of kijk voor meer info op de website www.volksoperaassen.nl