Ltc -Cambuur

Eindstand  7-5

klik hier voor meer foto’s

LTC pakt volle buit in “Europese week” van Reuz en Cambuur

LTC ging een zogenaamde Europese week tegemoet, zo speelde het vrijdag de Drentse derby tegen Zvv Reuz en de maandag erop tegen Futsal Cambuur.

LTC – Reuz (Vrijdag 12 januari)
LTC speelde tegen Reuz een prima wedstrijd, Het speelde goed gegroepeerd en heeft deze wedstrijd weinig tot niets weggeven. LTC kwam nog op achterstand door een van richting veranderd schot maar herstelde zich en wist uiteindelijk een zakelijke 3-1 overwinning te behalen op Reuz.

LTC – Cambuur (Maandag 15 januari)
LTC moest deze speeldag aantreden op een maandag avond omdat de gasten in een eerdere speelronde helaas niet kwamen opdagen en hadden afgezegd omdat er geen team beschikbaar was.
En zoals je dan wel vaker ziet is dat de tegenstander deze avond op volle oorlogssterkte kwam en spelers die er van het begin van het seizoen niet bij waren nu weer hersteld waren en konden spelen.
Cambuur heeft als het compleet is een goede ploeg en dit ondervond LTC deze avond.
Mede onder het oog van onze huisfotografe Ineke Heijting ging de wedstrijd van start……

LTC kwam vrij vlot op een 1-0 voorsprong maar zo makkelijk als het scoorde leverde LTC de bal ook weer in bij de gasten die er weer 1-1 van wisten te maken.
LTC creëerde legio kansen maar het vizier stond niet op scherp of de uitstekende keeper van Cambuur wist redding te brengen. Cambuur had zoals al eerder aangegeven de beschikking over veel kwaliteit en deze werden geëtaleerd door een speler van Cambuur die door een mooie actie zelfs de gasten op voorsprong zette 1-2.

Na de rust probeerde LTC orde op zaken te stellen en het ging als een raket, binnen 5 minuten had LTC twee keer gescoord en stond het eindelijk op voorsprong met 3-2.
Cambuur liet zich niet van de wijs brengen en scoorde weer de 3-3. LTC was het even kwijt en kreeg zelfs een gele kaart gepresenteerd door de scheidsrechter, Cambuur wist te profiteren en zette de 3-4 op het scorebord.
LTC moest door en herpakte zich door een individuele actie werd Avin goed vrij gespeeld en wist de bal tegen de touwen te werken 4-4.
Cambuur bleef strijden en kreeg in deze fase grote kansen maar Boorsma stond zijn mannetje en zo kon Termohlen even later de 5-4 binnen schieten.
Een knots gekke wedstrijd in de peelohal zowel LTC als Cambuur bleven maar strijden met nog 11 minuten op de klok. na een tikki takka aanval tussen Termohlen en Geerts wist laatst genoemde de bal op fraaie wijze achter de Cambuur goalie te werken 6-4. LTC leek op rozen te zitten en deze wedstrijd helemaal definitief naar zich toe te trekken toen Heerings via een fraaie punter ook nog de 7-4 maakte.
In de laatste minuut wist Cambuur het wederom spannend te maken door nog  de 7-5 binnen te schieten maar kort hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

tekst marcel

Deze bizarre wedstrijd kreeg toch nog de terechte winnaar namelijk LTC. LTC had zichzelf moeten belonen door de vele goede opgezette aanvallen goed af te ronden maar deze avond viel het niet mee.
LTC kan nu eerst weer bij tanken en dan speelt het 26 januari een uitwedstrijd in Groningen tegen Drs. Vijfje 1

Supporters bedankt dat jullie ook zelfs op de maandag avond de weg naar de peelohal hebben genomen!.

Huisfotografe Ineke Heijting was zoals gezegd ook wederom aanwezig een heeft weer mooie foto’s gemaakt die hieronder te bekijken zijn.