Rabo Midnightwalk zoekt “Midnight Talent”

De organisatie van de Rabo Midnightwalk in Assen, de Rotaryclub Assen Noord, zoekt wederom talenten die willen optreden langs de route die de wandelaars op

9 september afleggen. Het gaat om lokaal talent dat actief is in toneel, dans, muziek, acrobatiek of andere podium kunsten. Hen wordt een podium geboden langs de route, een unieke mogelijkheid om zich te presenteren aan een groot publiek. In 2015 hebben 6 Midnight Talenten een locatie gekregen langs de wandelroute.
De Rabo Midnightwalk, de ‘Leukste Wandeling van Assen’, is inmiddels een bekend fenomeen. Op 9 september wordt deze wandeling voor het goede doel voor de achtste maal gehouden. In de afgelopen jaren deden bijna 2000 wandelaars mee aan het evenement dat een route van ongeveer 7 kilometer heeft. Onderweg worden de wandelaars vermaakt met diverse vormen entertainment op verrassende plekken.
Voor de wandeling van dit jaar worden talenten die belangstelling hebben op te treden aangespoord zich bij de organisatie aan te melden. Dat kan via www.midnightwalk.nl of via assenmidnightwalk@gmail.com. Belangstellenden kunnen hun kans pakken door zich vóór 15 april aan te melden.
Indien noodzakelijk worden op zondagmiddag 24 april (van 14:00 uur tot 16:30 uur) audities gehouden in de Buningzaal van Warenhuis Vanderveen in Assen. Acts die passen in de programmering en kwalitatief voldoende zijn, verdienen een plek langs de route op 9 september. Iedereen uit Assen en omgeving, individueel of als groep, kan meedoen.rab rot nnn-001
Omdat de wandelaars qua tijd gespreid passeren, is een belangrijke voorwaarde dat de act doorlopend is, of snel herhaald kan worden. Verder dienen acts ’s avonds in de openlucht kunnen worden uitgevoerd, met eenvoudige middelen.
De Rabo Midnightwalk is een initiatief van Rotaryclub Assen Noor