Omg Ns, Brinktrechter, Weiersbrug

Ja na een bewogen therapie even mijn rondje langs wat er gebeurd  in Assen.

Oversingellaan erg mistig Nood station zitten schuifdeuren in. Fietsenstalling overvol. afbraak oude bewaakte fietsenstalling.  Nog veel fietsen in de oude niet bewaakte stalling oversteken lukte niet dus maar langs het spoor en dan richting abel tasmanflat hier goed uitkijken gedeeltelijk over de stoep  maar die kunnen er makkelijk af de fietsers Maar met wat slalom bewegingen lukte het met de scootmobiel. Via de Doevekamp even naar juist ja wat garen verf kwasten rollers tafelkleed/ laken gehaald.

Langs de Brink  beeld staat er nog  maar er is best veel voet / wandelpad opgebroken  en wat zag ik daar vlak voor die  herenmode zaak de afvoerput waar al vele mensen door gevallen zijn is vernieuwd en op goede hoogte geplaatst.

Kruisstraat door chips had nog bij zee… aan gemoeten voor de stekentellers  nu ja misschien morgen om het Koopmansplein  mercurius door Appolopad  en ja Venebrug over en langs het kanaal richting Weiers bijna brug en toen naar huis nog even een warme Snack van af de parkeerplaats bij de supermarkt.