Wens Stichting Drenthe

Kleuters verrast

Vrijdagmorgen werden de kleuters van de Trampoline in Assen verrast door de Wensstichting Drenthe. Op het plein van de school stonden twee bijzondere pakketten. Daar bleken twee schaalmodellen van tractoren in te zitten, voor kinderen om mee te spelen.

De tractoren maken onderdeel uit van een donatie door loon- en grondverzetbedrijf Wolken uit Schoonebeek aan de Wensstichting Drenthe.

De Wensstichting zet zich in om wensen te vervullen van Drentse kinderen die een steuntje in de rug verdienen.

Informatie over de Wensstichting Drenthe

Wensstichting Drenthe, sinds 2011 actief als stichting, vervult de allerliefste en bijzondere wensen van kinderen en jongeren tussen 4 en 17 jaar die een steuntje in de rug verdienen. Dat kunnen kinderen zijn met een ziekte, maar ook kinderen waarvan de thuissituatie door ziekte of problemen zorgelijk is.

Een onvergetelijke dag waarop een wens in vervulling gaat, geeft deze kinderen, maar ook het hele gezin kracht en energie om door te gaan. Dit alles wordt gerealiseerd dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers.

Het gaat de stichting specifiek om het vervullen van wensen van kinderen uit de provincie Drenthe en dat het liefst binnen de grenzen van deze provincie.