Drenthe College zet mooie kerstmodeshow

In de Buningzaal van Warenhuis Vanderveen in Assen was zondag – net als zaterdag – de Christmas Fashion Show, georganiseerd door acht studenten zakelijke dienstverlening van het Drenthe College, afstudeerrichting directiesecretaresse/management assistent. 2015 © Ineke Heijting

Sinds september werkten de studentes en Warenhuis Vanderveen samen. Het schrijven van een projectplan was de eerste opdracht. Toen dat plan was overhandigd aan directeur Nico Vanderveen, kon het team daadwerkelijk van start gaan.

Tijdens de modeshow lieten modellen (kerst) kleding, schoenen en sieraden van verschillende afdelingen van het warenhuis zien aan het publiek: Blom Mode, CoolCat, Juwelier Jan te Hoor, Eye Wish Opticiens, Jones & Jones Mannenmode, Jeans Centre, Duifhuizen, Pro Shoes, Invito, Pour Vous Parfumerie en drogisterij DIO, Förster, ’t Sokkie, Bloembinderij Pluk de Dag, Kunstplaza Schurer, Intersport en Prénatal.

Bovendien deed ook Ariena’s Weddings uit de Marktstraat mee.

De modeshow werd gepresenteerd door Diederick de Vries, leraar van het Drenthe College en onlangs nog utgeroepen tot VMBO-Leraar van het Jaar.

De muziek kwam van DJ Thiago Mereilles en zanger Ruud Fieten en er werd gedanst door de dansers van Feel your Moves.

Al met al mag de Kerstmodeshow weer als zeer geslaagd worden beschouwd.