Project Blauwe Deken

Zondag middag waren we samen Grace en Ineke bezig met veel losse lapjes. die in voorraad waren.

Er hangen nu tig aan de lijn weet even niet zo van wie maar als ze droog zijn maak ik er een kiek van en dan plaats is ze hier met de naam en assen oost er op op een label.

Grace had / heeft wat moeite met de bloemen 6 hoekige lapjes samen hebben we bedacht hoe het moest worden. Helemaal uithalen komt niet aan de orde voor mij.

Maar het leert ons wel alles goed te bekijken van te voren uithalen is niet zo ons ding

Kerstboom is nog in de zelfde staat als vorige week…..

De lapjes die over zijn van de kerstboom ja wat gaan we daar mee doen. Daar het best wel kleine lapjes zijn dus veel aan elkaar haakwerk is. Heb ik bedacht om de rode nog een witte en een rode rand haken en met wit aan elkaar genoeg lapjes voor 2 dekens

de groene dacht ik aan een grijze en een groene rand en dan met grijs aan elkaar haken. En dan zijn er nog een aardig aantal gekleurde vierkantjes. Waar we nog van wat kleuren enkele vierkantjes bij mogen worden gehaakt worden dan is dat dan ook weer een deken.

De vraag is kunnen / willen jullie er aan mee werken om dit alles samen te haken voor verschillende dekens. Op drie lapjes na zijn alle gehaakte lapjes van Elisabeth dekens geworden 3 hangen er aan de lijn en een heeft Grace mee.

Elly die ook met verschillende lapjes bezig is Elly houd van mooi zachte kleuren zal eens zien wat er nog in die doos zit voor haren om mee te kunnen werken. Volgens mij is ze nog bezig met een gebreide deken van die mooie zachte kleuren.

Grace had er een van Gre en een van Jannie mee  (6 kantjes)

Elisabeth heeft nu kleine bollen donker blauw mee ik had vorige keer een foto mee met blauw effen en verschillende kleuren blauw en wit daar ben ik nu mee bezig.

Heb het gehouden  aan de kleuren  maar al die ingewikkelde patroontjes  ga ik nog eens uit proberen.

Oja de kleine mutsjes een bericht met een fotootje van de mutsjes die gehaakt zijn (Jannie) ook van mijn hand zijn er al een aantal geboren.

 

Oja heb nog wat halve 6 kantjes nodig 8 meen ik  wie wil die haken voor aan de gezamenlijke deken.  zijn gehaakt  voor 2 dekens kleinste maat.

En dan de mooie knuffels die gemaakt zijn door Harmke

Tiny had ook een mooie fleurige deken onder handen

En Hennie een mooie groen witte deken.

 

Ja mooi dames ik geniet ervan dat we dit maar mooi met elkaar maken

En heb je een kleur garen nodig laat me weten of pb of mail dan kan ik het voor jullie mee nemen.