Terpstra Sheep&Dog

Na ruim 10 jaar ervaring als schaapsherder ga ik van 1 april als zelfstandige herder verder, waar bij ik een kudde en project over neem van Landschapsbeheer de Eschhof.

Daar naast bied ik mij aan in de dienstverlening schapenhouderij, waar wij breed inzetbaar zijn van het hoeden van schaapskuddes tot het scheren,bekappen en alle veel voorkomende werkzaamheden in en rond om de schaapskudde’s.

Ook kunt u ons inhuren voor demonstratie’s schapen drijven en scheren. En voor lessen schapen drijven kunt u ook altijd bij ons terecht.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact op nemen via,
Tel: 0634026168
mail: terpstras.d@gmail.com

Bij deze nog alle dankt voor alle ervaring en hulp met het opzeten van mijn eigen bedrijf voor Landschaps beheer het Witterveld Caroline Visser/Ron Rogaar en Landschapsbeheer De Eschhof Tjitse Terpstra en Ellen Lagerveld.