Eerbetoon aan alle voor sportgala genomineerde Asser sporters

Assen heeft maandagavond in het kader van het sportgala Drenthe, dat donderdag plaatsvindt in de Bonte Wever, alle genomineerde sporters van de Drentse hoofdstad in het zonnetje gezet. Lovende woorden voor de topsporters van Assen. ● 2016 © Ineke Heijting
Schaatsster Marije Joling, motorcoureur Bennie Streuer, wielrenster Maike van der Duin en het dames-1 team van volleybalvereniging Sudosa-Desto vertegenwoordigen donderdag Assen tijdens het sportgala, maar alle genomineerden leverden vorig jaar een bijzondere prestatie.

DSC01063

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis sprak wethouder Albert Smit enkele lovende woorden in de raadszaal, die lekker vol zat. De genomineerden  kregen allemaal een Bartje-beeldje en bloemen en er was na afloop een hapje en een drankje.

 

Lees meer ook meer foto’s