Asser sporters genomineerd voor provinciale sportprijzen 2015

De gemeente Assen heeft schaatsster Marije Joling, motorcoureur Bennie Streuer, wielrenster Maike van der Duin en het dames-1 team van volleybalvereniging Sudosa-Desto genomineerd voor de provinciale sportprijzen 2015. Er kan voor het Sportgala Drenthe van 12 tot en met 14 februari gestemd worden door het publiek. Deze stemmen bepalen samen met het oordeel van een topsportjury en een journalistenjury wie Drents sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van 2015 mag worden.

Voor Assen zijn dat dus Marije Joling (categorie Sportvrouw), Maike van der Duin (Sporttalent), Bennie Streuer (Sportman) en de dames van Sudosa-Desto (Sportploeg). Voor meer informatie en stemmen: www.sportgaladrenthe.nl.

Pictures

De winnaars van de provinciale sportprijzen worden bekend gemaakt op donderdag 18 februari tijdens het sportgala Drenthe in de Bonte Wever in Assen.

Asser feestje
De gemeentelijke sportverkiezingen zijn daarmee komen te vervallen. Om het toch nog een Asser feestje van te maken, worden meer dan 35 sporters en sportploegen maandagavond 15 februari om 19.00 uur tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis in het zonnetje worden gezet door wethouder Albert Smit.